V čase obeda či večere Vás zasýtia čerstvé polievky, hlavné chody a chuťovým pohárikom ulahodia dezerty. Na odporúčanie šéfkuchára si môžete pochutnať na rôznych sezónnych špecialitách. Počas jarných mesiacov neodmietnete výborné bryndzové halušky s opečenou slaninkou a jarnou cibuľkou. Používame výberovú ovčiu bryndzu z miestneho salaša.
V horúcich letných dňoch dobre padnú ľahké a svieže šaláty. K jeseni zas patrí vôňa husacieho/kačacieho mäska s neodlúčiteľnou kombináciou kapusty a lokší či domácej kysnutej knedle. V dennej ponuke nájdete výborné pečené kolienko, ryby, steaky, domáce americké zemiaky a množstvo ďalšieho. Starostlivo vyberáme kvalitné ingrediencie a čerstvé suroviny od našich dodávateľov, alebo priamo z našej domácej záhradky.